Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK ser på Amadaiya Rennie

Fotbollskanalen.se rapporterade idag, att ÖSK och Hammarby tittar på Degerfors anfallare Amadaiya Rennie. Magnus Sköldmark hos ÖSK bekräftar att det finns ett intresse, men vill inte gå längre än så.

Den 23-årige Rennies första svenska klubb var Elfsborg, dit han kom år 2010. Speciellt mycket speltid blev det inte för honom innan han lånades ut till GAIS under vårsäsongen 2011. I GAIS hade han Alexander Axén som tränare. Till Degerfors kom han under sommarfönstret 2011 och hos värmlänningarna lyckades han etablera en plats som startspelare. I år går hans kontrakt ut och även om Degerfors vill förlänga finns det annat som lockar.

Fotbollskanalen: Hammarby och Örebro i kamp om Rennie: ”Vi tittar på honom
NA: Dif-stjärnan jagas av ÖSK

Nu vet man ju inte alls hur mycket som ligger bakom detta rykte. Just yttrar är inte något som ÖSK verkar ha brist på för tillfället. Det kan givetvis vara så att man ser Rennie som ett alternativ till Daniel Gustavsson om man inte vill ha AIKaren. Det kan även vara så att man från ÖSKs sida vill sätta lite press på Gustavsson om han vill vara kvar hos ÖSK, men är svårförhandlad beträffande det ekonomiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.