Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Karlslundscupen 2013: P15

P98orna har tränat i Spanien som en förberedelse för Karlslundscupen.

P98orna har tränat i Spanien som en förberedelse för Karlslundscupen.

I morgon fredag drar den sista åldersklassen igång i Karlslundscupen. Då är det 15-åringarnas tur att visa vad de kan.

De sexton anmälda lagen är uppdelade på fyra grupper. ÖSK är inlottade i Grupp B tillsammans med IK Sirius, Kvik Halden samt Täby FK. Karlslund verkar ha haft en del problem med att fylla klassen med lag. Den sextonde platsen stod länge vakant och har i slutändan besatts av ett andra lag från FBK Karlstad. Lite märkligt är det väl eftersom FBKs förstalag inte direkt gjorde speciellt bra ifrån sig i årets regionala serie. Där blev de nämligen näst sist. Lite konstigt är det också att båda FBK-lagen blivit ”inlottade” i samma grupp. På sin hemsida skriver FBK, att man kommer att dryga ut sina lag med provspelare och 99-or.

ÖSKs lag får väl med tanke på årets resultat med segrar i den regionala serien och i Örebrocupen samt med en fin insats i Elite Hotel Cup anses tillhöra favoriterna. Spelarna har just kommit tillbaka från ett träningsläger i Spanien och frågan är väl om de har hunnit återhämta sig från läger och resa. Spanienlägret tycks för övrigt ha varit lyckat och utöver träningen hann man med att spela två matcher. Oavgjort 3-3 mot Benindorm P98, samt en hedersam förlust med 0-2 mot P98 Elit Elche. De senare skall vara ett av Spaniens bästa lag i åldersklassen och om de kom med sitt bästa (eller nästan bästa) lag, så var det ett mycket bra resultat trots förlusten.

ÖSK spelar sin första gruppspelsmatch mot Täby FK. Avspark kl. 16:00 på Karlslund Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.