Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Futsalen drar igång

ÖSK Söder Dam inleder på söndag futsalsäsongen med ett deltagande i Bergslagscupen som arrangeras av Frövi IK i Lindesbergs Sporthall. Laget har väl hunnit med typ en inomhusträning eller något åt det hållet. Fast det gäller nog de flesta av de andra lagen också.

Till cupen har man enligt lagets hemsida kallat följande spelare: Emma S (mv), Isa, Stina, Anna M, Hanna HK, Camilla, Sosso, Jollan, Fläkten, Sabina H, E. Tivemo, och Tildan. Bloggen, som lyckats dechiffrera det mesta, kan konstatera att klubbens framgångsrika 97-or är representerade av Anna Meier, Hanna Holmgren Karlsson och Joline Jakobsson. Men vem är det som skall stå i mål?

Förhållningsreglerna till de uttagna inskränker sig till en uppmaning att inte komma för sent till samlingen, samt att ”Ta med mat så det räcker”. Trots minimala förberedelser hoppas man uppenbarligen på att kunna gå långt i turneringen.

I gruppspelet möter man besvärliga Lillån FK samt okända Borens IK och Kalhälls FF. Ettor och tvåor från de fyra kvalgrupperna går vidare till slutspelets kvartsfinaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.