Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P99: Sex ÖSKare till distriktslagsläger

Sex ÖSKare finns med i den 30-manngrupp som kallats till en träningskväll den 29 oktober och till distriktsmatcher i Kristinehamn den 2 november. Matcherna kommer att spelas mot Västergötland resp. Värmland. Antalsmässigt är det IK Sturehov som är den dominerande klubben bland de uttagna. De har fått hela 12 spelare uttagna till sammandragningarna.

De uttagna ÖSKarna är Simon Bladh (mv), Almin Masic, Jalal Naader, Anton Söderman, Sebastian Ternevid och Henrik Westher. Dessutom finns Jack Meehan (mv), Hassan Hussain och Mattias Sjöberg med bland de 12 reserver som skall vara redo att hoppa in om det blir något återbud.

ÖLFF: Spelarutbildning P99

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.