Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Sabina Forsberg förstärker

Sabina Forsberg: Löpstark anfallare till Söder Dam.

Sabina Forsberg: Löpstark anfallare till Söder Dam.


ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att multi-talangen Sabina Forsberg från IF Eker (och Glanshammars IF) har anslutit till truppen. Sabina, som är född 1998, beskrivs som en löpstark anfallare. Att hon är en väldigt duktig löpare råder det inga som helst tvivel om. Andraplaceringen på 800 meter i USM för några månader sedan, samt en fjärdeplats på 2000 meter är bevis nog för det. (Dessutom blev hon sjua i höjdhopp och elva i tresteg).

ÖSK Söder Dam: Välkommen Sabina Forsberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.