Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Karlslundscupen P14: Slutspelat i kvarten

Slutspelet fick ett tidigt slut för ÖSKs 99-or när de mötte Kalmar FF i en morgonmatch på Trängens konstgräs. Smålänningarna vann matchen med 3-1 efter en 1-0 ledning i halvtid. ÖSKarna utjämnade visserligen till 1-1 genom ett studsande långskott av mittbacken Viktor Svensson. Sedan stod matchen och vägde ett tag innan KFF fick in andramålet, som gav dem övertaget igen.

Kalmar dominerade spelet kraftigt under första halvlek då ÖSK inte hade något bra recept på hur man skulle ta sig ur motståndarnas höga press. Med medvinden i ryggen i andra halvlek blev spelet jämnare även om det nog mest av allt var en slumpboll som innebar kvitteringen. En hög lyra in mot straffområdet studsade över Kalmars målvakt och in i mål. Kalmar återtog sin ledning med ca. 5 minuter kvar och kunde sedan även öka på till 3-1 innan det var färdigspelat.

Spelarna, av vilka många nog känner sig rätt slitna efter fyra matcher på det ogästvänliga konstgräset på Trängen, kan nu ta ledigt i två veckor innan vinterträning och futsalsäsongen börjar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.