Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P98-orna till Spanien

Spanien

ÖSKs femtonåringar har idag rest till Spanien för ett veckolångt träningsläger under höstlovet i ett lite varmare klimat. Träningslägret arrangeras i Alfaz del Pi, som ligger i Alicante-regionen. Med på resan är inte bara spelarna från elittruppen utan (om jag fattat det rätt) så gott som samtliga spelare från åldersklassen. Finansieringen av har till stora delar klarats av genom olika försäljningsaktiviteter från spelarnas sida under några års tid.

Tillbaka i Sverige är man på torsdag nästa vecka och på fredagen blir det sedan dags för deltagande i Karlslundscupen. Förhoppningsvis med inte alltför trötta spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.