Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Årets sista match

Före.
Med kvällens länsderby mot Degerfors avslutas årets spel i U21-serien. ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommer till spel med en trupp som innehåller ett antal spelare från A-truppen. Det rör sig om de spelare som fick liten eller ingen speltid i gårdagens match mot AIK. Med undantag av William Atashkadeh som man väl inte vill slita på för hårt med tanke på hans skadeproblem. Förmodligen kommer motståndarlaget även de att matcha spelare från A-truppen som behöver mer speltid.

Degerfors matchtrupp: Oskar Alvers, Marcus de Bruin, Daniel Djuric, Pontus Ekelund, Andreas Haglund, Daniel Henriksson, Pontus Jakobsson, Fabrice Junus, Robin Mattsson, Robert Medvegy, Adam Nilsson, Erik Nilsson, Marcus Nilsson, Simon Peter, Erik Sachs och Tobias Stangnes

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 18:30. Det blir tyvärr ingen bevakning av denna från Bloggens sida på grund av andra åtaganden.

Degerfors IF: Inför Örebro SK-DIF


Efter.

Matchfakta:
17. 1-0 Mohammed Saeid (straffspark)
51. 2-0 Självmål (efter hörna)

ÖSKs laguppställning: Ludwig Bergström – Hugo Eriksson (Yxhults IK), Anton Westerlund, Carl Ekstrand-Hamrén, Samuel Wowoah (k) – William Kvist (ht), Boris Lumbana, Mohammed Saeid, Lukman Murad – Peter Samuelsson, Marcus Pode (75)
Avbytare: Jonathan Thuresson (mv), Oskar Ålgars, Rikard Hallgren , August Wiklund (75), Joel Nilsson (ht), Simon Glännestrand

Degerfors IF: Förlust i jämnt derby
NA: ÖSK-seger i sista derbyt
ÖSK: Derbyvinst och seger i B-slutspelet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.