Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Karlslundscupen 2013

Den här helgen inleds inbjudningsturneringen Karlslundscupen. Cupen omfattar åldersgrupperna P13, P14 och P15 och det är en åldersgrupp per helg som gör upp om guldmedaljerna. Först ut är de yngsta, som började spela sina gruppmatcher igår, fortsätter med dessa idag för att i morgon ta sig an finalpassen. Det är ett ”traditionellt” cup-upplägg med gruppspel följt av A- resp. B-finalspel.

P13 är inte en åldersklass, som Bloggen anser sig ha tid att följa speciellt noga, så i går blev det inget besök på vare sig Karlslund Arena eller Trängen för att se ÖSKs lag. Facit efter den första dagen blev ett obesegrat lag som dock tappade poäng i 2-2 matchen mot IFK Umeå. Inledningsmatchen mot Älvsjö AIK vann laget med 3-1.

På dagens program står matcher mot Täby FK (12:00 Trängen) och Sandvikens IF (17:00 Karlslunds Arena). Inga lätta motståndare att döma av hittillsvarande resultat. Det är väl inte helt omöjligt att det blir ett besök på Trängen vid lunchtid trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.