Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: SM-semifinaldag

Idag spelar ÖSKs tjejer i klassen F16 SM-semifinal mot Bele-Barkarby FK. Matchen spelas på Jernvallen i Sandviken med avspark kl. 16:00. För vinnarna väntar finalspel i morgon mot segraren i den andra semifinalen mellan IF Limhamn Bunkeflo – Umeå IK FF. Blir det förlust idag så kommer morgondagens match i stället att handla om bronsmedaljerna.

Vägen till SM-slutspelet har gått via DM. I semifinalen besegrades KIF Örebro med 10-2 och sedan vann laget finalen mot IK Sturehov med 12-2.

SM-slutspelet inleddes med ett gruppspel i Karlstad. Där besegrades Falköpings Kvinnliga IK med 9-0 varpå laget spelade 0-0 i den avgörande gruppspelsmatchen mot QBIK. ÖSK vidare till kvartsfinal tack vare bättre målskillnad. (QBIK hade ”bara” vunnit med 5-0 över falköpingslaget). I kvartsfinalen besegrades Västerås BK30 på bortaplan med 2-0.

Ännu inga insläppta mål således i SM-spelet. Bloggen hoppas att den trenden håller i sig även över den här helgen.

Lagets hemsida: SM Helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.