Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutspelat för Span

Brian Span, som ÖSK hade på provspel sommaren 2011 hamnade så småningom hos Djurgården utrustad med ett tvåårskontrakt för åren 2012 och 2013. Nu meddelar Djurgården, att man inte avser att förlänga detta kontrakt. Inte så konstigt eftersom Spans namn förekommit väldigt sparsamt i Djurgårdens laguppställningar. Fjorton matcher, men bara tre från start samt ett mål är en kortfattad sammanfattning av hans tid hos Djurgården. Visserligen återstår tre omgångar av årets serie, men det är väl inte så troligt att det blir några större förändringar på den raden. Speciellt som han fått mindre speltid i år än vad han hade förra året.

Om Brian Span på Eyravallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.