Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Final i junior-DM

I morgon onsdag spelas finalen i junior-DM. ÖSK möter BK Forward i en match där utöver DM-tecknen även en hel del prestige står på spel. ÖSKarna är obesegrade i år på sin hemmaplan Behrn Arena medan BK Forward vann den regionala U21-serien i vilken div 1- och -tvålag från regionen deltog. I Forwards lag finns det dessutom flera spelare vilka fått pröva på div 1-spel under det gångna året.

På sin hemsida skriver ÖLFF, att de två klubbarna kommer till match med följande spelartrupper:

Örebro SK: Filip Rinne (mv), Jonathan Thuresson (mv), Philip Holmer, Edwin Ahlnäs, Sebastian Heimeryd, Max Lindborg, Lukman Murad, Simon Glännestrand, Oskar Ålgars, Rikard Hallgren, Andreas Nydahl, August Viklund, Anton Westerlund, Joel Nilsson, Carl Ekstrand Hamrén, Martin Springfeldt, Filip Albertsson, Jonathan Lundberg och Oscar Fardelin.

BK Forward: Oskar Klasson (mv), Jocke Hallman (mv), Josef Josufsson, Alexander Claros, Mohammad Almayahi, Mattias Pettersson, Adib Azrafshan, Amar Bukva, Martin Alp, Alexander Durmaz, Linus Lamu, Saad Ramazan, Edward Spansk, Carl Spansk, Axel Wetteús, Charlie Marlowe och Kevin Larsson.

I BK Forwards trupp finner vi alltså den tidigare ÖSK-spelaren Kevin Larsson (div 2-spel i ÖSK Ungdom) medan inlånade Sebastian Ring inte får spela, eftersom han tidigare representerat ÖSK i DM-turneringen.

BK Forward: Örebros fotbollstalanger gör upp i toppmatch
ÖSK: Hett derby mot Forward i DM-finalen

Matchen spelas onsdagen den 16 oktober på Behrn Arena med avspark kl. 18:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.