Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget inför AIK-matchen

I papperstidningen kan man idag läsa om skadeläget i truppen inför träningsmatchen mot AIK i eftermiddag. Allvarligast verkar det vara med Tobias Nilsson som fått problem med några diskar i ländryggen. Han säger till tidningen att han får ont i vissa framåtböjda lägen. Det verkade ett tag som om problemen var på väg att försvinna, men han har nu fått ett återfall. Besvärligt med ryggen, tycker Bloggen som nog är tveksam (utan att egentligen veta något mer om saken) till om det blir något mer spel denna säsong för Nilsson.

Problem har även William Atashkadeh och hans namne Kvist. Inga närmare detaljer om vad som felas dem. Tråkigt för Kvist att han inte är tillgänglig nu när han kanske fått enchans att visa upp sig. Tidningen skriver även att det är tveksamt om  Patrik Haginge kommer att spela. Han finns visserligen upptagen i matchtruppen, men har varit sjuk och är ett frågetecken för spel.

Carl Ekstrand Hamrén får beröm av Axel Kjäll i artikeln. Axel tycker att Carl har gjort framsteg sedan han flyttades upp i spetsgruppen (i samband med att Sebastian Ring lånades ut till BK Forward). Axel hintar, att det är möjligt att Carl kan få lite speltid mot slutet av matchen. Normalt hade det väl varit Anton Westerlund som stått närmast på tur för att få hoppa in som mittback under några avslutningsminuter, men Anton är just nu i Skåne med P18-landslaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.