Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Första nyförvärvet klart

Sabina Håkansson (Bild: Sala Allehanda)

Sabina Håkansson (Bild: Sala Allehanda)

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att Sabina Håkansson skrivit på för klubben. Sabina, som är född 1992, kommer till Örebro för att studera på Universitetet. Under år 2013 har hon representerat sin moderförening Norrby SK från Sala i Västmanlands div 4 Damer. En serie de toppade efter att ha vunnit alla matcher utom en. Seriespelet avslutades med den förnämliga målskillnaden 70-10. Av de 70 gjorda målen svarade Sabina för nästan hälften eller 32 stycken för att vara exakt.

Under åren 2011 och 2012 tillhörde Sabina Kvarnsvedens IK i den näst högsta damserien. Efter att ha fått speltid i ungefär hälften av matcherna under det första året i Kvarnsveden tycks hennes medverkan under det andra året ha blivit mer marginell med endast 1 match från start, 4 som inhoppare och 9 som oinbytt ersättare. Några mål verkar hon inte ha gjort för Kvarnsveden i seriesammanhang.

Inför höstsäsongen förra året flyttade hon tillbaka till Sala och representerade Sala FF (div 3) under hösten. Sala FF tycks efter fjolåret ha lagt ner sin damverksamhet varpå Sabina inför årets säsong återvände till moderklubben.

Söder Dam: Välkommen Sabina Håkansson
Sala Allehanda: Hon är i särklass bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.