Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktsläger P- och F98

Hösten är sammandragningarnas tid och ÖLFF har kallat trupper för både pojkar och flickor födda 1998. Med sikte på nästa års distriktslag (antar jag) så är det rätt stora grupper som kallats in.

Pojkar.
Hela 36 spelare är kallade till en träningsdag i Hallsberg lördagen den 19 oktober. Från ÖSK deltar följande åtta spelare: Adam Nilsson (mv), Gustav Montin, Viktor Franssila, Gabriel Fernsten, Alex Hahne, Oskar Sandberg, Burin Jankaew och Marcus Karlsson.

Flickor.
Tjugosju spelare är kallade till en tvådagarsammandragning idag och i morgon i Sköllersta. Idag tränar man två pass. I morgon är det träning på förmiddagen och sedan match mot Östergötland på eftermiddagen. Sex spelare från ÖSK är kallade till minilägret: Sofia Andersson Gustafsson (mv), Filippa Jägerhill, Lova Händel, Freja Olofsson, Kajsa Armborg och Anna Karlsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.