Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Många ÖSKare i distriktslagen

Med fotbollssäsongen mer eller mindre över vad beträffar seriespel så kan ÖLFF:s distriktsförbundskaptener för 97:orna börja jobba lite mera aktivt med sina lag inför pojkarnas och flickornas distriktscuper. I år står Östergötland som arrangör för den grupp som ÖLFF tillhör. Matcherna spelas i Åtvidaberg mellan den 15:e och 17:e november och förutom Örebro och Östergötland deltar även Västmanland i kvalgruppen.

Pojkar.
Laget har en sammandragning i Hallsberg tisdagen den 15:e oktober och åker sedan på söndagen till Enköping för en match mot Uppland. Totalt är 18 spelare kallade av vilka 10 stycken kommer från ÖSK. Uttagna är: Kalle Westdahl (mv), Hampus Lind, Mirza Turan, Viktor Franssila (-98), Felix Möller, Mikael Loön, Jonathan Lundberg, Joel Nilsson, David Holm och Tim Bergström.

ÖLFF: Distriktslagssamling pojkar 1997

Flickor.
Laget har vad som kallas en Tävlings-Camp den 12 och 13 oktober i Sköllersta. På programmet står träning, teori samt match mot de blivande cupmotståndarna från Östergötland. Av de sjutton flickor som kallats till lägret är nio från ÖSK. De uttagna ÖSKarna är: Minna Åström (mv), Hanna Holmgren Karlsson, Anna Tivemo, Saga Magnuson, Maya Pettersson, Joline Jakobsson, Klara Thorsén, Anna Meijer och Sara Sandberg.

ÖLFF: KALLELSE: F97 – Tävlings-Camp 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.