Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Fjärde gången gillt

Det blev äntligen vinst mot Assyriska för ÖSKs U21-lag. Det var fjärde gången (gruppspel plus slutspel) som lagen möttes och den här gången slutade det med ÖSK – seger – på bortaplan dessutom.  Så värst mycket om matchen har ännu inte sipprat ut över internet om matchen så vi får än så länge nöja oss med den knapphändiga officiella matchrapporten.

Efter en kvart gav den tidigare AIK-spelaren Admir Catovic Assyriska ledningen. Lukman Murad som brukar hålla sig framme i de här sammanhangen gjorde det den här gången också. I den 37:e minuten gjorde han 1-1, vilket också blev halvtidsresultatet. I andra halvlek gav Peter Samuelsson ÖSK ledningen med 2-1 i den 52:a minuten. Slutresultatet 3-1 fastställdes sedan av Filip Albertsson i den 75:e minuten.

Laguppställning: Ludvig Bergström – Hugo Eriksson, Emil Berger, Carl Ekstrand Hamrén(81), Samuel Wowoah – Max Lindborg (73), Mohammed Saeid (59), Boris Lumbana (k), Lukman Murad (86) – August Wiklund (45), Peter Samuelsson (86)
Avbytare var: Jonathan Thuresson (mv), Oscar Fardelin (45), Filip Albertson (59), Simon Glännestrand (73), Philip Holmer (81), Jonathan Lundberg (86) och Rikard Hallgren (86)

Det här var årets näst sista match för U21. Säsongsfinalen spelas mot Degerfors IF den 22:a oktober.

ÖSK: Seger mot Assyriska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.