Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Femetta för August

När ÖSKs U19-lag spelade sin sista match för säsongen blev det en litet annorlunda match för ÖSKs August Viklund. Sammanfattningsvis skulle man kunna säga: Fem mål och en utvisning. August dominerade alltså målproduktionen i 6-1 matchen men fick finna sig att bli utvisad med tre minuter kvar efter att ha fått sitt andra gula kort.

Från den officiella matchrapporten kan man utläsa, att det var gästerna från IFK Tumba som tog ledningen och det gjorde de redan i den 3:e matchminuten. Sedan dröjde det ytterligare 22 minuter innan August gjorde sitt och ÖSKs första mål. Innan halvleken var slut hade ÖSKs målskörd ökats på till 3 genom först Anton Westerlund och sedan August igen. I andra halvlek blev det som sagt tre till inslagna mellan 56:e och 62:a minuterna.

Laguppställning: Jonathan Thuresson – Philip Holmer Anton Westerlund, Sebastian Heimeryd, Oscar Fardelin – Max Lindborg, Jonathan Lundberg, Filip Albertsson, Lukman Murad – August Viklund och Simon Glännestrand.
Avbytare: Filip Rinne (mv), Oskar Ålgars, Andreas Nydahl och Lesster Govea

Därmed avslutade U19-truppen en stark säsong där de varit obesegrade på sin hemmaplan och bara tappat poäng vid två tillfällen på bortaplan. Lägger man till de matcher de spelat i U21-serien har de utan tvekan varit den spelartrupp som matchats hårdats hos ÖSK. På årsprogrammet återstår nu bara JDM-finalen mot BK Forward.

ÖSK: Glödhet August – 5 mål och utvisad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.