Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: Till SM-slutspel

ÖSK Söder F16 till SM-semi

ÖSKs F16-lag gjorde sin ”plikt” eller vad man nu skall kalla det och besegrade Västerås BK 30 i SM-kvartsfinalen för klass F16. (Det här är en SM-tävling som inte han någon motsvarighet på pojksidan). ÖSK tog ledningen i den 23:e minuten genom Klara Thorsén som själv kan få skildra hur det gick till:

Kajsa Armborg utökar sedan i den 69:e minuten till 2-0 efter förarbete av Sara Sandberg. Det förtjänar väl kanske att påpekas, att igår var Kajsa i Sveg och blev matchvinnare för Noras ishockeylag som besegrade Sveg med 7-1 och i den matchen gjorde Kajsa fyra mål.

Laget går nu vidare till SM-slutspelet som avgörs i Sandviken, där de kommer att få möta något av lagen Umeå IK, Bele Barkarby FF eller IF Limhamn Bunkeflo i en semifinal.

Martin Armborg: Bilder från matchen
Lagets hemsida: Kvartsfinal Seger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.