Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: SM-kvartsfinal

ÖSK Ungdom/Söders lag i klass F16 möter i eftermiddag på bortaplan Västerås BK 30 i en av kvartsfinalerna i SM-slutspelet. Dit kvalificerade sig ÖSK genom en vinst i gruppspelet förra helgen. Eftermiddagens två motståndare känner varandra relativt bra eftersom lagen mötts två gånger i den regionala F17-serien. De två matcherna vann ÖSK rätt klart. Nu är förhållandena inte riktigt jämförbara, eftersom åldersgränsen i den regionala serien var satt till 17 år. Något som dock inte lär innebära några stora problem för ÖSK som inte haft så många 96-or i sitt lag.

Segraren i dagens match går till ett SM-slutspel i Sandviken, där man spelar semifinaler, match om tredje pris samt final.

Lagets hemsida: SM Kvartsfinal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.