Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Årets viktigaste match

Det blir lätt några sådana varje år. Men det här är nog inte bara årets viktigaste utan även årets sista. U17-serien är ännu inte avgjord och inför den sista omgången har ÖSK ett litet övertag. Laget får dock inte förlora avslutningsmatchen mot Karlslund för då kommer med största sannolikhet andraplacerade Oddevold att slinka förbi. De har nämligen en i alla fall på papperet betydligt lättare match.

ÖSKs motståndare från Karlslund har en riktigt bra grupp 96-or, även om de drabbats av en viss avtappning. Laget dominerade åldersklassen fram till i princip DM-finalen förra året då ÖSK ”tog över”. I år har Karlslunds 96-or företrädesvis spelat i den regionala U21-serien, medan de i U17-sammanhang litat till sina 97-or. I morgondagens match får man nog räkna med att de kommer till spel med ett lag som huvudsakligen består av 96-orna.

ÖSK förstärker sitt lag genom att låna ner fyra spelare som tillhör U19-truppen. Följande spelare har kallats till matchen: Kalle Westdahl (mv), Adam Nilsson (mv, -98), Rikard Hallgren (U19), Ali Jafri, Carl Ekstrand Hamrén (U19), Andreas Klingström, Mirza Turan (-97), Henning Nordvall, Joel Nilsson (-97, U19), Isac Uddling, Oscar Olofsson, Mikael Loön (-97), Felix Möller (-97), Sebastian Magnusson, Martin Springfeldt (U19), David Holm (-97), Gustav Fardelin och Carl Jägerhill.

Matchen spelas på Ekäng och börjar kl. 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.