Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Thomas Nordahl Cup

Lördag – söndag arrangerar ÖSK Ungdom Thomas Nordahl cup. En turnering som växt år för år och nu med 232 anmälda lag blivit Örebros näst största fotbollscup efter Örebro-cupen. De allra yngsta klasserna spelade sina matcher redan förra helgen och nu är det dags för lagen i åldersgrupperna 10 till 15.

I de äldsta åldersgrupperna där Bloggen har sitt huvudintressen verkar det som ÖSK kommer att delta med lag från sina breddtrupper. Därför blir det nog inte någon omfattande rapportering från cupen från Bloggens sida, även om jag nog passar på att titta på en eller annan match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.