Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Programenligt på Västkusten

ÖSKs U17-lag besegrade programenligt (får man väl ändå säga) Ljungskile IK i årets näst sista match. Med tanke på att Ljungskile förra veckan vann över Degerfors på Stora Valla fanns det väl före matchen en viss oro för att de skulle visa sig vara betydligt starkare än i våras, då ÖSK vann på Ekäng med 6-0.

Men en stark första halvlek för ÖSK med ett ledningsmpål redan efter två minuter samt en 5-0 ledning i paus gav laget det avstamp som behövdes.

Matchfakta:
02. 0-1 Martin Springfeldt (Andreas Klingström)
15. 0-2 Ali Jafri (Martin Springfeldt)
29. 0-3 Mikael Loön (Carl Ekstrand-Hamrén)
33. 0-4 Carl Ekstrand-Hamrén (Mikael Loön)
35. 0-5 Ali Jafri (Martin Springfeldt)
48. 0-6 David Holm
58. 1-6
85. 2-6
90. 2-7
David Holm (Mikael Loön)

Laguppställning: Kalle Westdahl – Edvin Ahlnäs (55), Isac Uddling, Carl Ekstrand Hamrén, Andreas Klingström – Henning Nordvall (70), Joel Nilsson (55) – Martin Springfeldt (55), David Holm, Mikael Loön – Ali Jafri (Ut 60, in 70)
Avbytare: John Lennartsson (mv), Oscar Olovsson (55), Sebastian Magnusson (55), Lesster Govea (55), Rikard Hallgren (60)

Serietvåan Oddevold besegrade på söndagen Sandarna med 7-0. Med en omgång kvar ligger de tre poäng och ett målskillnadsmål efter ÖSK. Serien kommer ddärför att avgöras i den sista omgången på söndag. ÖSK tar då emot Karlslund på Ekäng och måste få med sig minst ett oavgjort resultat för att kunna vara säkra på att försvara sin serieledning.

ÖSK: U17: Seger och nytt målkalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.