Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berger är tillbaka

Den isländska ligan spelade sin sista omgång i lördags och det verkar som om Emil Berger hade allt packat och klart för en snabb retur. Idag twittrar nämligen ÖSK att han siktats tillsammans med Ivan.

Något spel för Emils del i Superettan är inte möjligt eftersom han rent registreringsmässigt tillhör isländska Fylkir fram tills dess att det svenska transferfönstret öppnas nästa gång. Däremot bör han väl vara tillgänglig för spel i U21-serien eftersom man i denna kan ta med även provspelare. Den första möjligheten att testa den teorin har vi i morgon då ÖSKs U21 tar emot AIK på Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.