Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: Vidare till SM-kvart

ÖSKs F16-lag i SM-gruppspelet gjorde vad som krävdes, men inte så mycket mer, för att säkra en plats i F16-slutspelets kvartsfinal. Efter gårdagens målorgie spelade laget idag oavgjort 0-0 mot karlstadslaget QBIK. Tack vare en bättre målskillnad (9-0 mot QBIKs 5-0) går ÖSK vidare till kvartsfinalerna.

I kvarten kommer laget av allt att döma att få möta Västerås BK30. Det är geografisk ”lottning” som tillämpas och då ligger Västerås onekligen rätt så nära.  ÖSK och BK30 känner varandra rätt väl efter att den här säsongen ha mötts två gånger i den regionala serien. Båda matcherna slutade med ÖSK-vinst. Nu tillät i och för sig den regionala serien även deltagare födda 1996, men det talar förmodligen för ÖSK, som spelat regionalt med ett lag som huvudsakligen bestått av 97-or och 98-or.

Lagets hemsida: Gruppseger i SM

Måndagstillägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.