Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: Seger i första SM-matchen

Sara Sandberg2

Sara Sandberg demolerade Falköping med sina sex mål i första halvlek.

ÖSK Söders F16-lag gjorde processen kort med sina motståndare från Falköpings Kvinnliga IK i dagens gruppspelsmatch i F16-SM. Halvtidsledningen med 6-0 och med Sara Sandberg som målgörare till alla målen. Dubbla hattrick på en halvlek är det nog inte så många som klarar av oavsett omständigheterna. I den andra halvleken tycks laget ha gått ned på halvfart eftersom man ”bara” gjorde tre. Målgörare i andra var Anna Meier, Freja Olfosson och Joline Jakobsson.

I morgon väntar en tuffare uppgift då man kommer att spela om gruppseger och vidareavancemang mot QBIK. De vann igår mot Falköping med 5-0 och är nog betydligt spelstarkare än laget från Västergötland.

Matchförberedelser (Foto: Juli Lindström)

Matchförberedelser (Foto: Julia Lindström)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.