Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekstrand Hamrén till spetsgruppen

2013-06-20_DSC_0007_Carl Ekstrand-Hamrén
130925. Fortsättning följer.
En månad (drygt) har gått och nu har Carl fått beskedet, att han kommer att fortsätta i spetsgruppen. Bloggen gratulerar.

130818.
ÖSK skriver på sin hemsida, att Carl Ekstrand Hamrén flyttas upp till Spetsgruppen och i fortsättningen alltså får träna med ÖSKs A-trupp. Dessutom lär han få större möjligheter till speltid i U21-matcherna i vilka spelarna från Spetsgruppen verkar ha företräde före ”vanliga” U19-spelare.

I spetsgruppen ersätter Carl Forwardutlånade Sebastian Ring. Enligt Axel Kjälls Inför-Hammrby intervju handlar det i första hand om en prövoperiod på en månad innan man tar ställning till om flytten skall göras permanent.

Carl kom till ÖSK från Karlslunds IF inför förra säsongen då han företrädesvis spelade i PAL-laget under Peder Hessel. Han är (enligt den senaste mätningen) 192 cm lång och väger inte mycket mer än ca. 70 kg. Det finns alltså god plats för en del muskler på lämpliga ställen.

1 kommentar – kommentera

Matte

Det har lagts på några kilo sen de 70 ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.