Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Med ett litet tack till Rynninge

ÖSKs lag i den regionala serien har blandat och gett en hel del resultatmässigt under hösten. Den serieledning som man hade för några veckor sedan försvann förra helgen. Glädjande då, att se att andraplatsen (den här gången) bara blev en vecka lång. I går spelade man mot Nyköpings BIS och vann den matchen med komfortabla 5-0 efter mål av Björn Lemte (2), Viktor Franssila, Almin Masic och Burin Jankaew. Jag hade tyvärr inte möjlighet att se matchen, men lagets tränare Björn Juhlin berättade att det var en av de bästa prestationerna som han sett från laget i år.

Samtidigt i en annan del av Örebro eller närmare bestämt på Pettersberg slog botten den dåvarande toppen. Rynninge IK (som ligger sist) överraskade genom att besegra Karlstad BK (som låg först).  Det här innebär att ÖSK med tre omgångar kvar att spela har en tvåpoängsledning och dessutom betydligt bättre målskillnad än KBK.

Lagets hemsida: Åter på banan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.