Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förluster för Söder

Det gick väl ungefär som Bloggen trodde inför helgens Södermatcher. Både herr- och damlagen förlorade, vilket som sagt var väntat.

Herrlaget hade en svår match borta mot Latorp och föll nästan med flaggan i topp. Laget tog faktiskt ledningen hela tre gånger, vilket normalt borde ha räckt till seger kan man tycka. Halvtidsledningen med 3-2 förvandlades dock till en mer programenlig förlust med 6-3. I andra halvlek hopade sig motgångarna i form av en straff, en utvisning samt en skadad nyckelspelare och då gick det inte att hålla emot längre. Söders mål gjordes av Mozart Surville (2) och Amadou Diallo.

Fotboll Örebro: Latorps IF – Örebro SK Ungdom

Söderdamerna var i Nyköping för match mot ortens IFK. Det blev en ordentlig förlust för ett för dagen både föryngrat och försvagat lag med klara 5-0 efter fyra insläppta mål i första halvlek. Efersom till och med sportchefen Ask verkar ha tyckt att det var ett rättvist (om ej helt rättvisande) resultat var det säkert så.

Bloggen noterar att både Sara Sandberg och Freja Olofsson spelade från start och att under matchen så blev dessutom ytterligare tre ungdomar inbytta. För både Isa Olofsson Lindberg och Hanna Holmgren Karlsson blev det div 1 debut då de byttes in under andra halvlek, medan Vendela Ekstrand Hamrén som varit med några gånger tidigare i de sammanhangen spelade hela andra halvlek.

Med två omgångar kvar siktar Söderdamerna på att försöka klättra ytterligare en placering i tabellen från den sjätte till den femte. Helt omöjligt är det väl inte att man skall kunna lyckas med detta efter de återstående motståndarna från Västerås IK och Rytterne IS styrkemässigt ligger ungefär på samma nivå som Söder.

Söder Dam: Utan chans mot IFK Nyköping
NA: ÖSK Söder togs ner på jorden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.