Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Värmländsk efterskörd

130919. ÖSK får böta.
NA skriver, att SvFF:s diciplinnämnd fattat beslut om hur händelserna vid länsderbyt i Degerfors skall bedömas och bötfällas. Beträffande den ”attackerade” linjemannen så anser man att det inte går att klarlägga vad som egentligen inträffat. Därför föranleder den händelsen ingen åtgärd. När det gäller rökutvecklingen på bortaläktaren var det lättare att konstatera överträdelsen och att utdöma bestraffningen. Den kostade 15.000 kronor. ÖSK lär ha identifierat den skyldige och kommer att kräva personen i fråga på detta belopp. Bloggen undrar dock om det verkligen bara var en enda person som låg bakom pyrotekniken. Det var ju en rätt kraftig rökutveckling på läktaren.

130904.
SR P4 Värmland rapporterar om två polisanmälningar efter söndagens länsderby. Dels har en bengaltändande ÖSK-supporter identifierats. Han är nu misstänkt för brott mot ordningslagen. Det har även kommit en anmälan om ofredande. Det rör sig om en ÖSK-supporter som skall ha spottat en Degerforssupporter i ansiktet.

Värmlands Folkblad fortsätter idag rapporteringen om incidenten med den assisterande domaren som träffades av något föremål vilket ledde till att matchen avbröts i 30 minuter.

VF: ”Bevisat att det inte är ett insektsbett”
VF: ”Irriterad att man väljer att uttala sig på det sättet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.