Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bragematchen: Gratis sittplats för alla tjejer

ÖSK annonserar idag i papperstidningen och erbjuder alla tjejer en gratis sittplats på Östra Läktaren när ÖSK på tisdag möter IK Brage. Lite oklart om begreppet tjejer i det här sammanhanget innefattar några åldersmässiga begränsningar, men det verkar inte så. Det räcker nog med rätt könstillhörighet.

Brage - Sittplats

Medan de kvinnliga åskådarna får sitta gratis gäller ju som bekant sedan tidigare att de manliga får stå (gratis). Om man nu inte fått en gratisbiljett via sitt spelkort. De kvalificerar också för en sittplats (eftersom det i alla fall är gratis inträde).

Det är ett antal sponsorer/företag som lägger en slant var för att finansiera det här gratisinträdet. För ÖSKs del gäller det väl att locka så många som möjligt till arenan. Kanske inte så helt lätt. Matchen som sådan känns väl inte som jättehet av marginalåskådarna. Det är ju seriens absoluta jumbolag som kommer och matchen sänds dessutom av TV4 Sport. Men det är klart – ÖSK kommer att ha ett fortsatt vinsttryck på sig och då kan det bli nervigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.