Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

BK Forward väntar i DM-final för juniorerna

BK Forward besegrade igår kväll Rynninge IK i en av junior-DM:s semifinaler. Segersiffrorna blev så pass stora som 6-1. Sedan tidigare är även ÖSK i final efter att för sin del ha besegrat Karlslunds IF med 14-4. Det blir alltså två målfarliga lag som kommer att mötas. Något datum för när finalen skall spelas är inte klart än.

Båda lagen i gårdagsmatchen verkar ha kommit till spel med riktigt starka lag som innehöll spelare från deras respektive A-lagstrupper. I Forwards lag deltog bland annat den numera ordinarie A-lagsmålvakten Oskar Klasson, Limus Lamu, Amar Bukva och den tidigare ÖSK-spelaren Kevin Larsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.