Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Arbetsseger (?) för juniorerna

ÖSKs U19-lag verkar ha gjort vad som krävdes av dem och de kunde resa hem från Smedby och Norrköping med tre poäng och tre gjorda mål i bagaget. ÖSK har twittrat in laguppställning och målskyttar och detta är ungefär allt Bloggen vet i nuläget om matchen.

Matchfakta:
10. 0-1 Anton Westerlund (Martin Springfeldt, hörnvariant)
25. 0-2 Philip Holmer (Filip Albertsson)
70. 0-3 Martin Springfeldt (August Viklund)
73. utv. Edwin Ahlnäs

Laguppställning: Jonathan Thuresson – Anton Westerlund, Oskar Ålgars, Carl Ekstrand-Hamrén (81), Edwin Ahlnäs (utv. 73)  – Max Lindborg, Joel Nilsson (81), Filip Albertsson, Philip Holmer – August Viklund (78) och Martin Springfeldt.
Avbytare: Filip Rinne (mv), Felix Möller (78), Sebastian Heimeryd (81), Hennng Nordvall (81) och Oscar Fardelin

ÖSKarna leder serien med sju poäng före Assyriska FF, som dock har en match mindre spelad. På torsdag kan serien komma att avgöras, eftersom ÖSK och Assyriska då möts i den match som är uppskjuten från i våras. Avspark kl. 19:00 på Behrn Arena. Vid ÖSK-vinst är serien avgjord till ÖSKs fördel. Vid oavgjort ser det fortfarande riktigt bra ut eftersom vinst mot tabelljumbon IFK Tumba i den sista matchen räcker. Vid förlust har ÖSK ändå fortfarande allt i egna händer.

Återstående spelprogram.
19.9 ÖSK – Assyriska FF
26.9 Degerfors IF – ÖSK
6.10 ÖSK – IFK Tumba

ÖSK: Tidigt mål bäddade för segern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.