Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Med draghjälp från Karlslund

ÖSKs U17-lag fick idag hjälp av kollegerna i Karlslund i kampen om seriesegern. ÖSKs toppkonkurrenter Oddevold var i Örebro för match mot KIF på deras arena. Karlslund tog en rätt snabb 2-0 ledning i första havlek. Oddevold reducerade och kvitterade i den andra, men med knappa 10 minuter kvar gjorde KIF ett tredje mål, som räckte till seger. ÖSKarna skall vara speciellt tacksamma för Rodim Deprens bidrag. Han gjorde både KIFs första och tredje mål. Mellanmålet gjorde lagkapten Filip Nytorp.

Tack vare KIFs seger har ÖSK tagit över kommandot i den haltande serien. Tre matcher återstår och ÖSK kan nu kosta på sig att spela en av dessa oavgjord och ändå klara seriesegern. Efter helgens resultat ser det riktigt bra ut igen.

Återstående program för ÖSK.
22.9 ÖSK – Mölnlycke
28.9 Ljungskile – ÖSK
6.10 ÖSK – Karlslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.