Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Se Bragematchen gratis!

OSK-IK+BRAGE.gratis+ståplats

ÖSK avslöjar idag den illa bevakade hemligheten (om det ens varit en hemlighet) att det blir gratis inträde till nästa hemmamatch. Ett antal ÖSK-tillvända företag sponsrar gratisinsläppet.

Det är dock inte så att ÖSK helt enkelt släpper igenom alla som kommer till arenan genom att låta vändkorsen löpa fritt. Även om man får komma in gratis måste man ha en biljett. (Kanske är det för att man skall kunna räkna fram antalet åskådare på det vanliga digitala viset).

Gratisbiljetterna, skriver ÖSK på sin hemsida, kan man hämta ut på ÖSKs kontor idag samt på måndag och tisdag. Eventuellt överblivna biljetter (som man uttrycker det) kan sedan hämtas ut på matchdagen i biljettkassorna. Business as usual, verkar det väl som. Bloggen har svårt att förstå vitsen med att biljetterna behöver hämtas ut nästan  två veckor före match eller på matchdagen. Vad händer däremellan?

Ett bra erbjudande är det givetvis hur som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.