Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hanna Holmgren Karlsson ÖBO-stipendiat

2013-06-30_DSC_0114_Hanna Holmgren-Karlsson
I samband med gårdagsmatchen delades i halvtidspausen ÖBOs stipendier  på temat ”En bra lagkompis” ut till två förtjänta ungdomar. En av årets stipendiater är Hanna Holmgren-Karlsson från ÖSK Söders F17-trupp.

Juryns motivering: Hanna är högerbacken som aldrig missar en träning och som oftast är först ner till träningen för att hjälpa till att ta fram material. Alltid med ett glatt humör. Hon är en bra lagkompis och har både truppens och tränarnas respekt. När någon i laget har det jobbigt månar Hanna om att peppa både på och vid sidan av planen. Hon vill truppens bästa och tvekar inte att hjälpa till eller att ta tag även i tuffa uppgifter. Som spelare är hon snabb som få, har en god spelförståelse och ger allt i alla moment.

Eyravallsbloggen sällar sig till gratulanterna till det välförtjänta stipendiet och önskar Lycka Till i bland annat det kommande SM-slutspelet.

Utöver Hanna så tilldelades även Rynninge IKs mittback Alfred Kihlberg priset. Prisutdelare var ÖSK Fotbolls Magnus Wikström och KIF Örebros Elin Magnusson.

Årets kompis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.