Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Bortamatch mot AIK

ÖSKs U21-lag har idag bortamatch mot AIK. Matchen spelas på Skytteholm med start kl. 17:00.

Från ÖSKs sida fortsätter man att matcha en trupp som i huvudsak består av spelare från U19-truppen. Förstärkningarna kommer den här gången från U17 eftersom inga spelare från Spetsgruppen finns med. Att P-O inte vill ”släppa till” några spelare från A-truppen med match i övermorgon är förståeligt. Med hänsyn taget till skador, avstängningar etc. så finns det helt enkelt inga spelare över för U21-laget.

Att det inte finns några spelare från spetsgruppen med i truppen kan bero på tillfälligheter. Anton Westerlund är med P18-landslaget i Danmark. Filip Albertsson och Lukman Murad varnades i den senaste matchen och kan möjligen vara avstängda. Dessutom kan det vara så att en del av dessa spelare behövs för att få full styrka på A-truppsträningarna.

Vi får väl hoppas att AIK kommer med ett någorlunda jämnstarkt lag. Det lär bli tufft under alla omständigheter. ÖSK sänder följande spelare till Solna:

Tillägg.

Matchfakta:
07. 1-0
20. 2-0
36. 3-0
45. 4-0
67. 5-0
77. 5-1 August Viklund
85. 5-2 Oscar Fardelin

Laguppställning: Filip Rinne – Rikard Hallgren, Sebastian Heimeryd (75), Oskar Ålgars, Edwin Ahlnäs (45) – Carl Jägerhill (45), Jonathan Lundberg (71), Max Lindborg (36), Simon Glännestrand – August Viklund, Felix Möller
Avbytare: Henning Nordvall (71), Joel Nilsson (36), Martin Springfeldt (45), Andreas Klingström (45), Oscar Fardelin (75).

ÖSK: Förlust mot AIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.