Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 Elit: Seger i Västerås

P16 Elit har i kväll varit i Västerås för ett möte med Västerås SK i den regionala mellanrundan. I denna möts lagen från den västra och östra gruppen. Västerås leder den östra gruppen medan ÖSK låg tvåa efter Rynninge i den västra innan mellanrundan började. (Fast jag har en känsla av att ÖSK tagit sig förbi nu eftersom de får ta med sig resultaten från mellanrundan till sin geografiska serie).

Västeråsarna verkar hur som helst ha ett bra lag som fram till ÖSK-matchen var obesegrade i mellanrundan. Poängförlust dock på grund av en oavgjord match mot Rynninge.

I kvällens match, som var mellanrundans sista blev det ÖSK-seger med 6-3. Några målgörare har jag inte sett till än, men de kanske dyker upp. En bra seger hur som helst och nu kan ÖSKarna ladda för en ren seriefinal mot Rynninge den 15 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.