Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fotbollslördag

Det verkar dra ihop sig till en rätt intensiv fotbollslördag efter det att ÖSK gick ut och bad om åskådare till Dagen-före_Degen träningen. Ungefär kvart över tio på Trängen skall man visst börja.

Kl. 13:00 blir det sedan dags för helgens första länsderby. Degerfors kommer till Ekäng för match mot ÖSK U17. För de svartvita är det vid den här årstiden bara seger som gäller om man skall ha någon chans på serieseger och avancemang till elitdivisionerna. Lördagsmotståndarna ligger trea i tabellen och kommer nog att kunna bjuda på en ordentlig kamp.
Spelartrupp: Kalle Westdahl, Gustav Fardelin, Isac Uddling, Mikael Loön, Oscar Olofsson, Amel Rastoder, Kevin Wester, Andreas Klingström, Felix Möller, Carl Jägerhill, Lesster Govea, Ali Jafri, Mirza Turan, Edwin Ahlnäs, Rikard Hallgren och RIK-förvärvet Jonathan Lundberg

Andra paret ut på Ekäng blir ÖSK P15 Elit och Karlstad BK. Seriens etta och tvåa som gör upp om seriesegern. ÖSK kommer närmast från en smärtsam förlust mot Motala AIF och har nu fått en del att bevisa. Matchen börjar kl. 16:00
Matchtrupp: Adam Nilsson, Albin Rydberg, Oskar Sandberg, Max Jansson-Åhlén, Alex Hahne, Gabriel Fernsten, Pontus Bergström, Jakob Ludéen, Gustav Montin, Kevin Suarez, Emil Trobäck, Hugo Ljunglöf, Viktor Franssila, Jacob Pehrson, Burin Jankaew, Anton Anhammar, Marcus Karlsson, Björn Lemte

En timme senare är det på Norr dags för Söder Dam att ta sig an Västerås BK30. En svår match även om västeråskorna inte riktigt förmått att leva upp till det favoritskap som många ville lägga på dem innan serien drog igång. Alltså kl. 17:00 på Pettersbergsplasten.
Spelartrupp: Mimmi Paulson-Febo, Susanne Eriksson, Stina Gävbo, Ida Scherling, Astrid Waldén, Sara Hjelm, Camilla Erkisi, Sophie Sörqvist, Affi Frost, Sara Sandberg, Erika Karlsson, Sandra Johanssson (k), Elin Pettersson, Freja Olofsson, Emma Tivemo och Matilda Önnegren.

Bergvalls Blogg: Nej, nu….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.