Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svara (helst) inte Eyra Vallén

Eyravallbloggens alter ego i Twitter-världen heter som bekant (för en del) Eyra Vallén. Eyra ser som sin livsuppgift att twittra till varje gång en ny artikel publiceras här på Bloggen. Däremot är Eyra inte så värst bra på att engagera sig i andra typer av nätbaserad kommunikation – inte i röstburen heller för den delen.

Ibland händer det att Eyra får en kommentar till någon av Bloggens artiklar. Som till exempel den som handlar om Wiktorssons avstängning (som inte längre är en avstängning, visar det sig). Det är ur Bloggens läsares synvinkel bättre att lämna dessa kommentarer som (just) en kommentar direkt i Bloggen, där fler läsare kan ta del av den. [Dessutom blir det mindre arbete för mig som slipper klippa och klistra sådant som kan vara av värde.]

Det om detta.

Eyra har för övrigt lyckats riktigt bra med att etablera sig som en integrerad del av Eyravalls-sfären. Antalet Följare uppgår för tillfället till 171 och nya tillkommer varje vecka. Siktet lär i första hand vara inställd på 200. Kul!

1 kommentar – kommentera

Peter

Provar detta. Var på Team ÖSK lunch igår och Axel bekräftade att Wiktorsson är tillgänglig för spel mot Falkenberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.