Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Semifinalonsdag

97-or på G-vallen.
I kväll kan man glädja sig över att se ÖSK-lag i två DM-semifinaler. Galakvällen drar igång kl. 18:00 på Grenadjärvallen där hemmalaget Rynninge IK och ÖSK gör upp om vem som skall få möta Karlslunds IF i klass P16:s DM-final. Det blir en hel del prestige i den här matchen utöver dess DM-karaktär. Rynninge krossade ÖSKarna i den regionala serien i våras och vann matchen med i de här sammanhangen ofattbara 6-0. Dags för revansch, tycker man i ÖSK-lägret. Till prestigen bidrar säkert också, att flera av de spelare som inte fick plats i årsklassens elittrupp hos ÖSK flyttat över till Rynninge där de gör riktigt bra ifrån sig.

Magnus Carlsson & Co. tar inga risker i onödan och förstärker laget med alla tillgängliga 97-or, som normalt tillhör U17-truppen. Dessutom ingår 98-orna Viktor Franssila och Burin Jankaew i truppen.


Damderby på Pettersberg.
DM Söder Dam
När matchen på G-vallen är klar cyklar man lämpligen över till Pettersberg där ÖSK Söder Dam och Öfvre Adolfsberg gör upp om vem som är näst bäst i stan och därför får möta KIF Örebro i Dam-DM finalen. Även på Pettersberg ställer ÖSK upp med starkast möjliga lag (eller näst intill). Med i truppen finns bland annat Sara Sandberg och Freja Olofsson, två unga talanger som redan gjort mål i div 1-miljön. Matchen på Pettersbergsplasten börjar kl. 20:15.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.