Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Falkenberg direkt till Örebro

I kväll spelar ÖSKs toppkonkurrent Falkenberg sin bortamatch på Tele2 Arena mot Hammarby. Eftersom de har sin nästa match redan på torsdag, då de kommer till Behrns arena för att möta ÖSK reser de inte hem till Falkenberg för en kort mellanlandning. Istället beger de sig direkt efter matchen till Örebro. Rimligtvis kommer de att hyra in sig för träningar på Behrn Arena under tis-, ons- och torsdagen för att hålla truppen igång och dessutom få en extra möjlighet att bekanta sig med underlaget. Dessutom kommer nog ÖSKs träningar att få en eller annan intresserad besökare.

På sin hemsida skriver FFF, att de reser på sin bortamatchturné med en 22-mannatrupp. Det gäller ju att garadera sig om någon olycka skulle vara framme i kvällens match. En av de 22 spelarna som finns med i truppen är Stefan Rodevåg, som tränat för fullt en vecka efter sin långdragna skada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.