Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Seger i Södertälje

ÖSKs U19-lag vann den tidiga seriefinalen mot Assyriska med 3-1. ÖSKs mål gjordes av Lukman Murad (1-0), Martin Springfeldt (2-1) och August Viklund (3-1). ÖSK har nu kopplat ett litet grepp om serien med en fyrapoängledning före Assyriska.

Matchdomaren har inte lagt upp sin matchrapport än, vilket han borde ha gjort. På den preliminära truppsammanställningen kan man notera William Kvists namn. Han var dock inte med till Södertälje utan åkte med A-truppen till Göteborg som en del av matchtruppen för Varberg i morgon. Om det är meningen att han skall vara med i U19 i fortsättningen (eller i alla fall i toppmatcherna) så har laget fått en riktigt bra förstärkning inför slutspurten).

Tillägg Matchfakta:
06. 0-1 Lukman Murad (Martin Springfeldt)
60. 1-1 Korkes
65. 1-2 Martin Springfeldt (Filip ALbertsson)
88. 1-3 August Wiklund (Martin Springfeldt)

Laguppställning: Jonathan Thuresson – Anton Westerlund, Oskar Ålgars, Carl Ekstrand Hamrén, Oscar Fardelin – Max Lindborg (67), Filip Albertson, Joel Nilsson, Lukman Murad (90) – Martin Springfeldt, August Wiklund
Ersättare: Filip Rinne (mv), Simon Glännestrand (67), Philip Holmer (90)Edwin Ahlnäs, Sebastian Heimeryd,

2 kommentarer – kommentera

Matte

Ett strukturerat och defensivt starkt ÖSK med
Giftiga kontringar blev för svåra för Assyriska

Ulf Jonsson

Heimeryd var med också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.