Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Blankt set på Västkusten

ÖSKs U17-trupp var idag på Västkusten för att i bortamötet mot Stenungsund visa, att poängtappet mot Sandarna bara var en tillfällighet. En del osäkerhet fanns säkert också eftersom långresor före bortamatcher inte brukar vara den bästa matchförberedelsen.

Den här gången gick det dock bra. ÖSKarna vann komfortabelt med 6-0, även om nog segern nog inte kändes säkrad förrän långt in i matchen. ÖSKarna fick en smakstart med ett mål av Oscar Olofsson redan efter tre minuter. Det var dock det enda målet under första halvlek. Den andra halvleken började liksom den första med ett snabbt ÖSK-mål. Den här gången är det den just inbytte Ali Jafri som står uppsatt som målskytt.

Hemmalaget höll sedan stånd till matchminut 67, då Felix Möller gör sitt första mål. Efter detta verkar Stenungsund ha resignerat och ytterligare tre noteras innan matchen är slut. De tre avslutande målgörarna var Mikael Loön och Felix Möller gånger två.

Tillägg: Felix Möller har varit vänlig och korrigerat domarrapporten beträffande lagets målskyttar. Det var rätt spelare men ordningen var fel. Tack Felix! Så här skall det vara:

Matchfakta:
03. 1-0 Oscar Olofsson
47. 2-0 Ali Jafri (Mikael Loön)
67. 3-0 Felix Möller (Mirza Turan)
75. 4-0 Micke Loön (Andreas Klingström)
82. 5-0 Felix Möller (Michel Yanez)
88. 6-0 Felixs tredje (Mikael Loön)

Laguppställning: Kalle Westdahl – Sebastian Magnusson (45), Isac Uddling, Michel Yanez, Andreas Klingström – Mikael Loön, Amel Rastoder (65), Mirza Turan – Oscar Olovsson(45), Felix Möller, Carl Jägerhill (55)
Ersättare: Ali Jafri (45), Kevin Wester (45), Lesster Govea (55), Adam Johansson (65)

ÖSK: U17 – Storseger mot Stenungsund

1 kommentar – kommentera

Felix

Oscar Olofsson gjorde första
Ali andra
Felix tredje
Micke Loön fjärde
Felix femte
Felix sjätte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.