Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sexpoängare i helgen

Vi har en del intressanta matcher som spelas den här helgen. Och då tänker jag inte på på Varberg. ÖSK Söder Dam är i morgon i Enköping för en streckmatch mot Fanna BK. Söderdamerna har fyra poäng till godo på Fanna som ligger precis under strecket. Mellan de två lagen parkerar dessutom Västerås IK. En vinst för ÖSK Söder i morgon och det kommer att se betydligt ljusare ut Örebros näst bästa damlag. Vid förlust så blir det nervigt. Oavgjort är nog i alla fall på gränsen till ok för Söders del. Matchen börjar kl. 15:00 och spelas av allt att döma på konstgräs.

Seriefinal blir det på Södertälje Fotbollsstadium i morgon kl. 16:30. Då möts ÖSKs och Assyriskas U19-lag i en match som mycket väl kan avgöra vilket av lagen som får gå upp i en av elitdivisionerna nästa år. Båda lagen har visat bra form på sistonde. ÖSK besegrade ju IFK Eskilstuna med 9-0 och Assyriska var med 7-1 mot Yxhult inte mycket sämre. Assyriska tränas för övrigt av ÖSK-bekantingen Fredrik Samuelsson. Placeringsmässigt ligger ÖSK en poäng före Assyriska. Serietrean Degerfors ligger tre poäng efter ÖSK, har en match mer spelad och en usel målskillnad jämfört med ÖSK och Assyriska.

Utöver denna match finns det faktiskt ytterligare ett möte mellan ÖSK och Assyriska. Vårmatchen på hemmaplan blev av någon anledning inställd och har ännu inte spelats. Så även vid en förlust har ÖSK faktiskt allt i egna händer.

Tråkigt att båda matcherna spelas på bortaplan.

ÖSK: U19 – Seriefinal

3 kommentarer – kommentera

Matte

Noterade i Yxhults referat från förra helgen att
Assyriska ställdestora delar av tipselitlaget på benen.
Om så är fallet imorrn blir det att kämpa hårt!

Pelle

Varför skall båda matcher spelas på borta plan?

Ulf Jonsson

Varför är inte Sebastian Heimeryd med U 19 idag? Han gjorde en kanon match lördags som förresten hela laget gjorde !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.