Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tillökning hos Söder Dam

Freja Olofsson: Gillar att träna.

Freja Olofsson: Gillar att träna.

ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att Sara Hjelm (f. 1993), som skrev på för klubben i vintras och därefter mer eller mindre på en gång försvann ur blickfånget, nu är tillbaka. Hon flyttade tillbaka till Östergötland, men är nu åter i Örebro för studier. Hemmavid har hon under året representerat div 2-laget Eneby BK, där hon gjort fyra mål på nio matcher – inte dåligt av en mittfältare. Spelklar för sitt nygamla lag kommer hon att vara den 29 augusti.

Dessutom har Freja Olofsson (f.1998) (till slut) flyttats upp till de stora från F17-truppen. Freja kommer att träna alla pass med damtruppen, samt dessutom ett pass i veckan med sin tidigare trupp. Något som inte alls förvånar Bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.