Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eyravallsbloggen – nu med Instagram

Bloggens ViM (Verkmästare i Molnet) har fixat till en Instagramwidget för högerkolumnen. Där kan man se alla (hoppas jag) Instagram som publiceras med hashtaggarna #ÖSK resp. #tillsammanstillbaka. Så nu är det alltså fritt fram för alla som vill publicera sig via Bloggen (om det finns några) att tagga sina ÖSK-relaterade instagram med någon av ovanstående taggar.

Nu är ju #ÖSK inte helt unikt i tag-världen. Bli därför inte förvånade om det ibland dyker upp instagram som har med en viss sportanläggning i Östersund att göra eller rent av med SportKlubben i Överkalix. Det är sådant man får ta i den här verksamheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.