Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Onödig poängförlust?

ÖSKs mittback Gustav Fardelin visar prov på sin spänst.(Foto: Peter Fardelin).

ÖSKs mittback Gustaf Fardelin visar prov på sin spänst.(Foto: Peter Fardelin).

ÖSKs U17-lag tappade onödigt (?) två värdefulla poäng i jakten mot en plats i U17-seriens elitdivision. Göteborgslaget Sandarna, som man på bortaplan för några månader sedan besegrade med 7-0 bet ifrån sig bättre på Ekäng och säkrade en poäng efter ett oavgjort 3-3. Efter gårdagens match ligger ÖSK på samma poäng som serieledande Oddevold, men man har en match tillgodo på Uddevallalaget. Tack vare en tre mål bättre målskillnad har dock Oddevold övertaget vid lika poängantal. Bortamatchen mot Oddevold i början av september kan mycket väl komma att avgöra serien. Innan dess skall dock ÖSK även klara av att besegra serietrean Degerfors på hemmaplan.

Bloggen var tyvärr inte på plats igår och kan därför bara spekulera utifrån matchrapporten om vad skedde. Gästerna tog en tidig ledning redan i den första minuten. En ledning som sedan Micke Loön kunde utjämna tre minuter senare. Initiativet verkar dock ha legat kvar hos Sandarna på nytt tog ledningen med 2-1 efter åtta minuter. Det tog sedan ÖSK ända till minut 57 innan Amel Rastoder kunde kvittera. Bara för att se Sandarna på nytt ta ledningen 10 minuter senare. ÖSKs poäng räddades sedan av David Holm med ÖSKs trede kvitteringsmål fyra minuter före full tid.

Fler av Peter Fardelins bilder från matchen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det verkar ha varit ungefär som jag trodde att döma av följande matchrapport på officiella: U17: 3-3 mot Sandarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.