Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Degerfors tror på storpublik

Degerfors räknar med (eller hoppas) att det skall bli fullsatt då de möter ÖSK den 1 september på Stora Valla. 7.500 platser finns det och redan är nästan 3.000 bokade. Utöver en önskan att sälja så mycket i förköp som möjligt verkar det finnas en viss oro för att delar av stampubliken kommer att mötas av en utsåld arena. Med ett stort intresse från Örebro för matchen finns det väl till och med en möjlighet att det kommer att bli örebrosupportrarna som antalsmässigt dominerar på läktarna.

Degerfors IF: Nästan 3000 biljetter sålda till derbyt mot ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.