Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM P14: ÖSK enkelt vidare

DSC_0005_P14 till DM-final
ÖSK hade inga problem att besegra Rynninge IK i kvällens DM-semifinal.  En bra matchinledning gav snabbt en 3-0 ledning med snudd på mer efter några ramträffar. Efterhand jämnades spelet ut när ÖSKarna ville göra för mycket på egen hand. Matchbilden var till att börja med densamma i andra halvlek. Ett rätt flitigt byte av spelare bidrog nog till att det var svårt att få någon struktur i spelet. Mot slutet av matchen tröttnade sedan Rynninge och ÖSKarna kunde göra fyra mål till. ÖSKs mål var i princip aldrig hotat.

Lagets tränare Ted Larsson var nöjd med att laget spelat enligt den uppgjorda matchplanen. Han ville framför allt lyfta fram sina mittbackar som även om de inte hade så mycket att göra defensivt styrde upp spelet på ett utmärkt sätt.  På mittfältet utmärkte sig Henrik Westher genom en fin insats och av anfallarna märktes lagkaptenen Almin Masic mest.

I finalen väntar nu en betydligt svårare match mot IK Sturehov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.